zaterdag 25 augustus 2012

Texel

Weer een lo gemaakt, dit ga ik ook steeds leuker vinden!
Wij waren een dagje bij de kleinkinderen terwijl
zij op vakantie waren.
Water, zand en ruimte om vies te mogen worden.
meer hebben kinderen niet nodig om heerlijk te spelen!


 

6 opmerkingen:

 1. Wat ziet dit er mooi uit Coby, heel mooi die swirls onder de pagina´s. Dit is waar mijn "verslaving" ooit mee begonnen is, scrabbooken. Ik doe het nu niet meer zo vaak maar er is weer zoveel veranderd en ik heb weer zoveel nieuwe dingen geleerd dat het misschien leuk is om dit ook weer wat op te pakken. Je pagina's werken in ieder geval erg aanstekelijk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er eleuk uit coby en de swirls zijn ook heel leuk onderin. Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wauw wat een heerlijke spread, ik vind dat dozenkarton erg leuk in combinatie met de foto's en in het geheel, mooie kleurstelling ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heb dat jaren terug ook heel veel gedaan, boeken vol heb ik van mijn kanjers, ook leuk voor hun later om mee te geven. Vond het ook altijd heel leuk om te doen maar helaas gaan ze niet meer zo graag op de foto en worden ze gek van me als ik weer met mijn fototoestel aankom hahaha. toen ze nog een stuk kleiner waren maakte ik zoveel foto's van ze en heb hier heel wat scrapboeken liggen, die van jou is helemaal top geworden.
  Groetjes van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij is erg leuk geworden! Ik krijg er helemaal een zon/zee/strand gevoel van :)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik ben altijd heel benieuwd naar wat mensen van mijn werkstukjes vinden en lees de reacties dan ook met veel plezier. Bedankt en graag tot een volgende keer!